010 5262 290


Kuljettimet

Hihnakuljetin (EBS)

Hihnakuljetin erottuu muista hellävaraisena ja erittäin hiljaisena kuljettimena. Hihnakuljetinta on saatavilla erilaisilla vetoyksiköillä varustettuna. Standardileveydet 100mm-1200mm ja -pituudet 500mm-15 000mm. Tämä kuljetin sopii sekä isoille että pienille tuotteille aina irtotavarasta paketeille. Hihnakuljettimet valmistetaan alumiiniprofiilista tai ruostumattomasta teräksestä.

» Tekniset tiedot

Rullakuljetin (ERA)

Rullakuljettimet ovat oikea valinta raskaimmille ja erikokoisille pakkausyksiköille. Riippuen käyttötarkoituksesta, rullakuljetin voi olla joko manuaalinen (vapaa) tai motorisoitu. Rullakuljettimella on monipuoliset käyttömahdollisuudet. Saatavilla myös kaarteet ja risteysasemat.

» Tekniset tiedot

Lamellikuljetin (ETS)

Lamellikuljetin on tilaa säästävä monipuolinen muoviketjukuljetin. Pienen kokonsa puolesta tämä kuljetin voidaan asentaa ahtaaseenkin paikkaan lattiatilaa säästäen. Lamellikuljettimet valmistetaan alumiiniprofiilista tai ruostumattomasta teräksestä. Kuljetinleveydet 80mm, 140mm tai 200mm. ETS kuljetin soveltuu hyvin myös erittäin pitkiin ratoihin.

» Tekniset tiedot

Modulikuljettimet (EMBS & EMCS)

Modulihihnakuljettimet ovat kustannustehokkaita kuljettimia niin yksittäisille kuin bulkki -tavaroillekkin. Tämän kuljettimen saat moduuleina tai kokonaisuutena. Modulihihnakuljetin (EMBS) taipuu L:n, S:n tai C:n muotoon, juuri teille sopivaksi kokonaisuudeksi. Modulihihnakuljetin (EMCS) soveltuu suuremmille sekä raskaimmille erille. Modulihihnakuljettimet ovat saatavilla alumiiniprofiilista tai ruostumattomasta teräksestä.

» Tekniset tiedot EMBS

» Tekniset tiedot EMCS

Haitarirullaradat

» Tekniset tiedot